Nejnovější recenze ze sekce Svícny
Nádherný svícen
Svícen vánoční barva bílá,na čtyři adventní svíce,pro vánoční pohodu.Korpus věnce lze aranžovat chvojím.Keramika.
- moc pěkný svícen, lze jej krásně dozdobit
Keramický domeček - svícen je moc krásný.
Jsem s ním velmi spokojená.
- krásný svícen, předčil mé očekávání, už se těším, až si ho vánočně nazdobím :-)
- pozor, je těžký
- Mám z něho radost.
- Hezká aromalampa. Na Vánoce potěší.
- Nádherná svíčka.
Jsem nadšená
Plechové bytelné
Plechové, bytelné
Textilomanie LED skleněný domeček GLOW HOUSE, hnědý - více velikostí Velikost: S
Františka
Přidáno: 12. října 2024
(naposledy upraveno 14. října 2024)
Zakoupeno v Výprodej Povlečení
Bohužel svíčka bliká jak nemá,zpočátku blikal pouze plamínek a po několika hodinách bliká celá svíčka,moc mě to mrzí,na Fb vypadala krásně,ale tím neustálém blikáním se mi přestala líbit,sestra si jí kpoupila chvilku přede mnou a dělá jí to též
- Přírodní materiál vykazuje v určitých částech drsný povrch, ale to je pochopitelné.
- Vizuálně je nádherný.
Svícen jsem zakoupila pro konkrétní masivní ozdobnou černou svíčku. Výsledek je fantastický, jsem velmi spokojena. Už spolu pyšně zdobí interiér a vyhlížejí velmi luxusně.
- Jedním slovem SUPER!!!
Nemám co dodat. Lampička na čajovou svíčku je decentní a nemá chybu. Nádherný bytový doplněk.
- Roztomilý svícen.
- Ani velký, ani malý, prostě akorát.
- Vtipná a přitom decentní dekorace.
Svícen je velmi krásný. Spolu s ostatními dýňovými dekoracemi vytváří v pokoji skvělou halloweenskou atmosféru. Děkuji a doporučuji.
- Krasny svícen. Když se zapálí svíčka, tak to doopravdy vypadá jako vstup do jeskyně.
Rychlé tvrdnutí
Vše v pořádku.
- Já jsem moc spokojená ok super
- Já jsem moc spokojená ok super
- Krásne spracovanie
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »