Nejnovější recenze ze sekce Svícny
Budu upřímný horší "lagric" prodávaný českou firmou jsem už dlouho neviděl. Nápad se svíčkami na stromek bez drátů je dobrý, ale to je tak všechno. Svíčky mají nekvalitní vnitřní závit, spíš jen takový náznak závitu, takže je docela problém je otevřít a následně zavřít, vložit baterii do ovladače je také vzhledem k velmi nekvalitnímu výlisku taky malý horor. Zřejmě se předpokládá že výrobek vydrží s bídou dvoje vánoce a pak se vyhodí i s bateriemi. I samotný obal svíček spolu s vlastním výrobkem ukazuje na snahu ušetřit naprosto na všem. Na druhou stranu led svíčky ve stylu retro stojí až 4x víc. V případě tohoto výrobku si ale nejsem jistý zda laciné, není 2x placené jak hovoří české přísloví.
- Moc se mi domeček líbí, je přesně takový jako jsem si představovala
Krásné když to svítí
ESSCHERT DESIGN Svícen naběračka, V
Zuzana
Přidáno: 13. prosince 2023
(naposledy upraveno 13. prosince 2023)
Zakoupeno v Emoce a Dekorace
- Moc hezky a originalni napad
Jiz jsem drive mela a rozbil se, novy ktery prisel ma asi moc velkou tu banku - nepasuje dobre uvnitr naberacky (presto ji tam nekdo takhle vlepil) a divne to odstava, takze kus od kusu se muze vzhledove dost lisit..
+hezký doplněk
+svíčka je v kalíšku pevně usazena
-nemá měděnou barvu
-po zapálení svíčky na lucerničku nesahat! celá se rozpálí
Potřebný počet svíček pro chanuku za rozumnou cenu, ale hoří jen asi 20 min.
Nevím, bude to vánoční dárek.
Doporučuji.
MagicHome Vianoce Řetěz MagicHome Vánoce Micro Star, 20 LED teplá bílá, jednoduché svícení, 3xAA, interiér, osvětlení, L-1,90 m ST8090260
Pěkné
MagicHome Vianoce Řetěz MagicHome Vánoce Pine, 10 LED teplá bílá, s koblihami, 2xAA, jednoduché svícení, osvětlení, L-1,35 m ST8091457
- Kvalitní zpracování
Spokojenost
Netradiční ale pěkný .Bude jako dárek.
nevyoda prilis velka miska na svicku vzhledem k velikosti sosky
Je krásný!
- Krasná keramická výzdoba.
- Navodí hezkou atmosféru.
Moc pěkný svícen.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »